«Ми як прийшли до великого смітника», - лучанка про дубовий гай на ЛПЗ

4
8
«Ми як прийшли до великого смітника», - лучанка про дубовий гай на ЛПЗ
У Луцьку місцеві жителі скаржаться на незадовільний стан дубового гаю, що в районі ЛПЗ. Кажуть, що він став «великим смітником».

Про це на своїй сторінці у мережі «Facebook» пише журналістка Мая Голуб.

«От пішла з подругою в дубовий гай в районі ЛПЗ. Там чудові дуби. У Вікіпедії навіть пише, що Дубовий гай - це ботанічна пам'ятка природи місцевого значення. Але склалось враження, що ми прийшли до великого смітника із невизначеною територією», - пише журналістка.

«Здалеку все виглядає гарно, а якщо зайти в дубовий гай, то можна побачити купу неприбраного сміття.... Нема нормальних стежок. Мені образливо за людей, які тратили свій час під час толоки весною і виходили прибирати сміття там. А потім хтось прийшов і насмітив, за собою не прибрав. Люди, які там прибирали, могли ж почитати книги в цей час, подивитись цікавий фільм, а ні. Їм не було все одно, що робиться в дубовому гаю. Інші не цінують це», - додає вона.

Журналістка пропонує в дубовому гаю поставити додатково смітники, зробити зручні стежки.

«То як бути з тими у кого в голові «сміття» й вони далі не прибиратимуть за собою?», - зазначає Мая.

Теги: сміття, ЛПЗ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так треба менше весною піаритись на прибиранні раз у рік, а зробити щось для збереження чистоти того гаю(смітників добавити, поліції частіше заглядати, місцевих алкашів ганяти, торгівлю спиртом підпільну на базарчику припинити і т.д.)
Відповісти
Це все Порошенко вінават і ще Гройсман .
Відповісти
бухає - половина "німецького заводу", хай вони і прибирають
Відповісти
Там на ДПЗ живе стільки Свиней ( тобто алкоголіків, наркрманів, дегенератів). Після всіх нереально постійно прибирати. Але смітники дійсно треба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні