Чому затопило Луцьк: думка лучан

1
0
Чому затопило Луцьк: думка лучан
Більшість глядачів суспільно-політичного ток-шоу «Протилежний погляд LIVE» думають, що Луцьк не готовий протистояти погодним форс-мажорам.

Під час передачі глядачам поставили питання: "В чому полягає причина затоплення Луцька?" - повідомляє Конкурент.

211 людей зазначили, що причина полягає у старій комунікації, а ще 479 — неготовність до форс-мажорів.

«Я не можу сказати, що ми не готові були до форс-мажорів. Були сформовані дві бригади, які очищали решітки. Ми знаємо, що вони забиваються, їх очищають. Рятувальники були попереджені і вони відкачували школи, перинатальний центр. Частину дерев, які впали, порізали одразу. На Кравчука рятувальники порізали дерево через 20 хвилин, як воно впало. А що ще можна зробити? Я, як комунальник, не знаю, що ще можна було зробити у той момент, аби покращити ситуацію. Гроза була шквальна і наламала гілля, яке занесло у решітки і вони забилися. Їх багато і над кожною не поставиш людину», - зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Юрій Крась.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взимку відсівом посипають вулиці-ось чому забиваються каналізаційні люки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні