«Краще, щоб ти прийшов до храму, ніж тебе принесли», - митрополит Михаїл

9
2
«Краще, щоб ти прийшов до храму, ніж тебе принесли»,  - митрополит Михаїл
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл укотре нагадав про місію людини.

Про це 17 червня повідомляє прес-служба Волинської єпархії Київського Патріархату.

Про це владика говорив під час проповіді в неділю 3-тю після П’ятдесятниці на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.

Митрополит Михаїл провів аналогію із сьогоденням. У світі інформаційних технологій ми маємо доступ практично до будь-якої інформації. Але ввівши у пошуковому вікні «Google» запит «Як спастися?», ми отримаємо безліч порад, але ніде не буде вказано шлях до Царства Небесного, каже владика. А все тому, що лише наше сприйняття віри серцем може вказати дорогу до спасіння, - йдеться у повідомленні.

«Є лише одна істина, яка допоможе людині потрапити до Царства Небесного: постійне життя із Господом. Про зв’язок із Богом варто пам’ятати завжди і намагатися підтримувати його. Адже краще, щоб ти прийшов до храму, ніж тебе туди принесли», – підкреслив владика Михаїл.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці попи всю дорогу вбивали та не давали розвиватись!(( Сьогодні не угомоняться теж ніяк! Вже їм інтернет коритись повинен!((
Це бізнес, чистої води БІЗНЕС. Попівський! А усякі ригалі, які собі понавидумували, щоб вкха тупих якісніше сприймали( святий, блаженний, ..), це взагалі вища степінь егоїсьичної підлості!!
Відповісти
Країна тоне в попівській брехні та бруді. Більше «віри», більше агресії, менше розуму
Відповісти
Сприйняття віри серцем не зобовязує людину іти до храму,тобто до посередника між Богом і людиною.Виникає логічне запитання-для чого тоді церква(храм)?А тим паче її обслуга,яка живе за рахунок цих людей.Питання риторичне,але яка може бути відповідь...
Відповісти
Так, так. Дійсно навіщо 6-ти річній дитині йти в школу і вчитися, вона ж вміє вже розмовляти, вміє сказати "Дай", навіщо їй та абетка, наука інші предмети. Навіщо та школа і ті вчителі-дармоїди як живе за рахунок батьків цих дітей. Навіщо та наука, хай йде на город садить моркву та бігає з луком по полі за заяцями. Думаю, Ви зрозуміли. Храм це є Духовна Школа, щоб люди зростали духовно. Що Церква вчить чомусь поганого? Вчить красти, обманювати? Та якби всі були справжніми християнами - то наша країна була б найщаливіша в світі. Кожен працював би по совісті і отримував би по совісті. Задумайтесь.
Відповісти
вищеописане - то сферична церква у вакуумі. Наші реалії такі, що від духновсті мало залишилось, полізли тьоркі-мутки-бабло, я мовчу про мокшанську пц, там тотальне пекло на землі
Відповісти
Церква для людей - корабель що везе їх до спасіння, а для темних сил це звичайно ж тотальне пекло на землі. Реалії такі - що кожен бачить лише те, до чого лежить його душа. Один бачить красиву картину, а інший підмічає лише подерту та вимазану збоку рамку. Не звертайте увагу не те "тьоркі-муткі-бабло", як серед учнів Ісуса Христа був іуда, так серед і нинишніх служителів мабуть попадаються Іуди, але ж істинних священників набагато більше.
Відповісти
Напиши мені 5-10 істинних священників, я проаналізую, інакше це все профанаційне, фанатичне пустозвонство
Відповісти
Твій бізес на БРЕХНІ повинен бути потоплений у гарячій смолі, разом з тобі подібними! Попи срані!((((
Відповісти
Не плутайте праведне з грішним.Біблію також писали люди .Тільки вони погано розуміли психологію гомо сапієнс.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні