Роман Романюк взяв участь у відкритті курсів перепідготовки військовослужбовців*

0
-2
Роман Романюк взяв участь у відкритті курсів перепідготовки військовослужбовців*
Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк взяв участь у відкритті курсів перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас або відставку.

Про це Романюк пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні взяв участь в урочистому відкритті курсів перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас або відставку. Ми всі розуміємо: коли людина повертається із зони виконання бойових завдань, перед нею постає проблема подальшої зайнятості і найперше реабілітації.

Для того, аби інтегруватися в інше, цивільне середовище, військових навчатимуть в університеті за окремою програмою, яка буде включати: психологічну реабілітацію, поглиблене вивчення іноземної мови і, що важливо – «студенти» будуть писати бізнес плани для початку власної справи, а потім їх захищати. Ми ж, у свою чергу, готові допомагати випускникам, пропонуючи місце роботи за заявленими вакансіями. Щиро бажаю усім успіхів", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні