«Я перший став називати Путіна «курдупель» - волинський блогер

6
16
«Я перший став називати Путіна «курдупель» - волинський блогер
Блогер і радник голови Волинської ОДА Денис П’ятигорець пояснив, чому у своїх текстах в соцмережах він уникає критики і негативу: мовляв, це додає людям віри, що все буде добре.

Про це П’ятигорець говорив в ефірі ток-шоу “Протилежний погляд LIVE”.

“Про негатив є кому писати. А я пишу про позитив. Сьогодні негатив дуже добре продається. Хочеш заробити популярність – працюй на негатив. Але я не кон’юктурщик” – заявив П’ятигорець.

“Дуже багато разів пацани зі Сходу мені писали: для нас в окопах – це як політінформація. Я ж намагаюся не просто писати суху статистику. Я намагаюся щось веселе написати, якісь жарти. Особливо, якщо це стосується країни-агресора. Я перший, хто почав Путіна називати “Кабаєв”, “Карліто”, “кордупель”. Людям це подобається. Для них - це крапля позитиву. І вони кажуть: “Будь ласка, пиши!” – пояснив блогер.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вмію розрізняти за смаком самогонки, в якому куточку Волині її зробили», - Денис П'ятигорець.

Довідково:

Денис П’ятигорець здобув статус популярного блогера у 2014 році, коли у Фейсбуці став регулярно писати про перемоги українських воїнів. Пізніше він під заголовком "Трохи вранішніх новин" став робити своєрідний щоденний огляд новин попереднього дня, у яких робив наголос на позитивних новинах з України, і негативних - з Росії. Наразі у нього – 50 тисяч підписників


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який він герой !грамоту йому дайте
Відповісти
Така людина не може бути заступником . Вона під час інтервю називала про себе неправдиві цифрі і постійно якала.
Вона підірве імідж Савченка.
Відповісти
Мінуси:
1.Денис П’ятигорець позиціонує себе як журналіст. Я не знайшов у нього жодної статті, вартої уваги. Виступи в блогах і у Фейсбуці з 20-30 - ма рядками тексту – це ще не журналістика.
2.На усіх знаменах журналістики, починаючи з виходу першої газети (400 років тому), було написано, що пишучий має бути в опозиції до будь-якої влади (навіть до золотої), аби вона не стала самовладдям. П’ятигорець, всупереч усій історії ЗМІ і всупереч здоровому глузду, прийшов в ОДА з тезою «…я вимушений писати лише про перемоги». Нонсенс!!! «Перемоги» побачать самі люди – для цього зайві потуги П’ятигорця. Помилково вибрана професія. Ще молодий, не пізно поміняти.
3.П’ятигорець кривить душею: нинішній голова ОДА з П’ятигорцем прийшли рятувати становище (рейтинг), потопаючого чинного президента. Але шансів практично не існує. Порошенко – президент українських олігархів.
4.Вакантне місце міського голови міста: П’ятигорець не орієнтується в ситуації. Сьогодні в місті є багато людей, які мають право сісти в це крісло, але їх просто не виберуть. У них порожні кишені. З іншої сторони, що являється величезною перешкодою посадити в це крісло достойну людину? Палиця в області за рахунок подачок у вигляді прілої гречки і синтетичного згущеного молока, шкільними міні-стадіонами з пластмасовою «травичкою», подарунками баянів в сільські клуби області сформував деякий «стан», який поставив його над усією областю. Якщо його не зупинити, то «процес» буде набирати силу і завершиться владою однієї людини. Волинь зростила місцевого примітивного, грубого, вкрай цинічного диктатора.
5.П’ятигорець похвалив Недопада. А що вдалось зробити Недопаду? І чи дають йому це зробити ті, які проштовхують на посаду голови міста дорослу дитину – Поліщука, в послужному списку якого взагалі нічого немає – чистий лист???
6.«Не впустили в місто компанію МакДональдс, від чого ми втратили…». Недослухав: мільйони чи мільярди. П’ятигрець не правий. Багато міст з різних держав світу давно прогнали цей бізнес. З однієї сторони, фаст-фуд марнує здоров’я людей. З іншої – американська котлета з волинської телятини?.. Престиж? На страви «МакДональдса» не клюють багаті люди, а для бідних там дуже дорого.
Плюс (на жаль, лише один):
1.Критика депутатів-відкликанців. Це велика пляма на дупі не тільки міста, а й області. Це наша ганьба. Трипер. Гнійний геморой.
Відповісти
Назвати путлєра кордуплем і так пишатись цим - це подвиг. Цікаво, чи знає про це російський диктатор? А Пятигроцю за мужність треба дати шнобелівську премію. Є така.
Відповісти
Пишеться "кОрдупель". "Журналіст", повтори граматику за курс 5-го класу.
Відповісти
Самолюбування швидко пройде, доведеться показати результат, а його, - НЕМАЄ! Гастролери - поїдуть, а волиняни, й далі тягтимуть свого гужа...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні