Дітей атовців відправили на відпочинок у Данію

0
-8
Дітей атовців відправили на відпочинок у Данію
Близько 10 дітей волинських учасників АТО відправились у подорож до Данії.

Організував поїздку волонтерський рух «Меценати для солдата» під керівництвом Руслана Теліпського, - повідомляє прес-служба Волинської обласної державної адміністрації.

У облраді зазначають, що ця організація дійсно потужна, тому відома далеко за межами Волині. Вона працює не тільки для підтримки ветеранів війни, а й урізноманітнює дозвілля для дітей Небесного Легіону, зниклих безвісти чи важкопоранених військовослужбовців, ветеранів війни, а також дітей, батьки котрих зараз перебувають в ООС.

Зокрема, з 7 до 20 червня в Данії відпочиватимуть 45 дітей атовців зі всієї України, серед яких – й волинські школярі. Супроводжуватимуть їх волонтери.

Наступна поїздка відбудеться з 19 червня до 2 липня в Буковель. Так, 25-30 діток військовослужбовців відпочиватимуть у таборі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні