Утекла, бо батьки пиячили: у Вінниці знайшли неповнолітню школярку із села на Волині

1
6
Утекла, бо батьки пиячили: у Вінниці знайшли неповнолітню школярку із села на Волині
У Вінниці знайшли школярку із села Смолява на Волині. Дівчина познайомилась із хлопцем у соцмережах і вирішила до нього утекти.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Вінницькій області.

Нагадємо, 21 травня 15-річна школярка пішла з дому і не повернулась.

У четвер, 7 червня, у Староміському мікрорайоні м. Вінниці оперативники знайшли неповнолітню втікачку. Як з’ясувалося, весь цей час вона знаходилась у гуртожитку в свого знайомого, з яким вона познайомилась у соцмережі.

Як розповіла дівчина, на втечу вона наважилась через непорозуміння з батьками і додому повертатися не хоче. Неповнолітня каже, що батьки її змушують робити усю роботу по господарству та доглядати за молодшими братом та сестрою, а самі зловживають алкоголем.

Працівники ювенальної превенції пояснили дівчині про негативні наслідки, до яких може призвести її поведінка, та передали колегам з Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то чому ота "ювенальна превенція" не вимагає від батьків належним чином виконувати "батьківські обовязки" і поменьше в чарку заглядати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні