У Нововолинську пограбували недобудований супермаркет

0
0
У Нововолинську пограбували недобудований супермаркет
У Нововолинську приміщення, де буде супермаркет «АТБ», пограбували.

Це сталося 18 травня близько 18:10 на проспекті Дружби, 6а, - повідомляє БУГ.

Винесли дві коробки із саморізами, банку фарби молоткової, кабель довжиною близько 20 метрів, дюбелі, металеву арматуру та металеві шпильки. Загальні збитки - 1500 гривень.

Під час огляду місцевості у будинку за адресою вулиця Нововолинська, 51, що знаходиться відразу біля приміщення майбутнього магазину, знайшли речі, які можуть бути доказами у кримінальному провадженні.

Зазначають, що у громадянина за тією адресою вилучили дві коробки із саморізами, банку фарби молоткової марки «BIODUR», кабель, довжиною близько 20 метрів, на закінченнях якого наявна з однієї сторони вилка, а з іншої розгалуження проводів, поліетиленовий пакет, в якому наявні монтажні хомути та дюбелі швидкого монтажу, металеву арматуру «кругляк» діаметром 16 у кількості чотирьох штук, металеві кутики у кількості 6-ти штук та металеві шпильки у кількості чотирьох штук, які були вилучені.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні