Дорослі розбірки: лучанин напав на поліцейську, жінка - у лікарні

2
4
Дорослі розбірки: лучанин напав на поліцейську, жінка - у лікарні
У Луцьку поліцейські приїхали на сімейний скандал. Чоловік штовхнув працівницю поліції. Жінка потрапила до лікарні.

Інцидент трапився у суботу, 26 травня на вулиці Глушець, - повідомляєпрес-служба поліції Волині.

Близько 19:00 години поліцейські прибули на виклик до будинку на вулиці Глушець з приводу сімейної сварки. 24-річна патрульна намагалася поспілкуватися із заявницею, проте її 39-річний чоловік штовхнув поліцейську. Жінка впала та отримала тілесні ушкодження.

Потерпілу госпіталізували до відділення нейрохірургії міської клінічної лікарні.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадженн за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України, йдеться про умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків).

Тепер за протиправні дії проти співробітника поліції правопорушнику загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі себе захистити не можуть...
Відповісти
Прваоохоронці забули, що виїзд на сімейні сварки, самий непередбачуваний. На такий виїзд не можна направляти людину, яка не здатна захистити сама себе. Тому, що може бути що завгодно! От тепер, "керовники", радійте гендерній рівності, яку ви побороли. Згадали про те, що потерпіла, виявляється, жінка!!! А де ви були раніше? Під час виконання службових обов'язків, вона - представник влади. Слабий, фізично не розвинений, але ПРЕДСТАВНИК. Не чоловік чи жинка, а виконавець функцій державного органу!!! Бридко... Тіште себе й надалі струнконогими полісменшами. Це ж так необхідно нашій державі. А як це надійно захищає інтереси ВСЬОГО Народу України...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні