Обличчя «Карабасу»: секрети пивоваріння*

0
2
Обличчя «Карабасу»: секрети пивоваріння*
Приватна броварня «Карабас Барабас» славиться своїм смачним та унікальним пивом.

Особливості пивоваріння броварні тримають у секреті, проте інтернет-виданню «Волинь 24» вдалось заглянути за лаштунки та дізнатись декілька таємниць.

Про особливий хміль, крафтове пиво та технології розповіла найдосвідченіша працівниця закладу, пивовар з 26-річним стажем Інна Володимирівна.




***********
Працюю у «Карабасі» з першого дня, як відкрили заклад. Запускали міні-пивоварню, німецького виробництва. Варимо пиво виключно з екологічних продуктів: солод, хміль, підготовлена вода, дріжджі та нічого лишнього.

***********

Ніяких консервантів, стабілізаторів та хімічних добавок. Це класична чеська технологія, але кожен заклад хоче мати і свою родзинку – крафтове пиво. Це ексклюзив на базі класичної схеми, де пивовар вдосконалює свою власну рецептуру. Наразі у «Карабасі» - це медове, пшеничне, а головна фішка – «Душа Карабаса». Класичні напої за перевіреною технологією – темне та світле.



***********

Щоб зварити пиво потрібна хороша сировина. Ми використовуємо європейську та українську продукцію. Для аромату та смаку німецький солод – елітний та хороший. Процес варіння пива – 8 годин. Бродіння проходить 5-7 діб. Доброження, кінцевий процес від 14 днів. Тобто для хорошого пива потрібно 21 день для приготування.

***********

Строк придатності не більше чотирьох діб. Проте, багато залежить від чистоти пива та самої продукції. «Карабасівське» пиво дуже стійке, але гості дуже люблю цей напій тому воно завжди свіже!



***********

Скільки випивають лучани - конфіденційна інформація(сміється). Кожен гість може обрати будь-яке пиво собі до вподоби та насолодитись справжнім, живим смаком.

***********

Кожен заклад хоче мати свою родзинку. Суть крафтового пива – це таємні інгредієнти. Наприклад: імбир, апельсинова цедра, коріандр. Це все справа фантазії та творчості. Вивчаємо смаки, хочемо завжди догодити нашому гостю.



***********

Кожен гість повинен покидати заклад задоволеним – це наша основна мета!



Щоразу, як будете куштувати смачне та свіже пиво у «Карабасі Барабасі», пам’ятайте, що кожен келих напою зварений з неймовірною любов’ю до своєї справи та гостей, які завітали у заклад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні