«До цього неможливо звикнути», - луцький лікар про смерть пацієнта

2
1
«До цього неможливо звикнути», - луцький лікар про смерть пацієнта
Головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич розповіла про переживання медика, коли у лікарні помирає пацієнт.

Лариса Духневич каже, що до цього звикнути неможливо, а, говорячи про смерть згадує слова Конфуція: «Не треба плакати ні за живими, ні за мертвими, бо всі ми йдемо однією дорогою», пише газета "Волинь".

"Швидше є біль від того, що людина, яка могла б жити, раптом помирає від травми, отруєння, коли дитина скоює самогубство. Але в основному в лікарні помирають старші люди — ​від 70 і далі. Що сказати? Шкода. Це чийсь батько, мама, друг. Але, як правило, це пацієнти, які поступають запізно", - каже Лариса Духневич.

Вона додає, що є різні причини смерті та різні можливості лікаря і хворого. Однак наголошує, що найтяжче, коли людина помирає на операційному столі.

"Вся бригада тоді дуже важко переживає. У лікарні після кожного такого випадку настає переоцінка цінностей. І не вірте, що існує бездушність, що все одно. До цього неможливо звикнути" - розповідає медик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ні один лікар не хоче щоб його пацієнт помер.
Відповісти
луцький лікар. може таки луцька лікар? чи у вас скоро буде вагітний акушер-гінеколог?
за цією логікою, чому у своєму висєрі про Саганшу не назвали її "луцький сєпаратіст"? як обіс*ати жінку, то фемінітиви йдуть на ура.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні