На Волині хорвати хочуть побудувати сміттєпереробний завод

1
5
На Волині хорвати хочуть побудувати сміттєпереробний завод
Представники хорватської компанії «Tehnix» хочуть побудувати у Нововолинську сміттєпереробний завод.

У понеділок, 14 травня, представники компанії презентували депутатам Нововолинської міської ради, керівникам структурних підрозділів міськвиконкому проект виробництва майбутнього заведу, - повідомили на сайті Нововолинської міської ради.

Для цього відповідно до проекту рішення Нововолинської міської ради планується надання в оренду терміном на 5 років ТзОВ «Екосвіт Лайф» земельної ділянки площею 3,00 га для будівництва та обслуговування сміттєпереробного заводу. До цього договір оренди на цей земельний наділ був укладений між Нововолинською міською радою та ТзОВ «Нововолинський екотехнопарк». Однак інвестор, який планував зведення такого ж заводу, відмовився від своїх намірів.

Як стверджують у компанії, обробляючи відходи за допомогою технології МВО-Т, отримують сировину, енергію, чисту екологію та нові робочі місця. Основна мета управління відходами - їх переробка і повторне використання, тобто зробити побутові відходи економічним ресурсом. Весь процес сортування сировини займає 10 хвилин. Це економіка замкнутого циклу - нуль відходів.

На сесії Нововолинської міської ради 16 травня 2018 року обранці громади приймуть відповідне рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не вистачить у хорватів грошей на хабарі чиновникам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні