«Дика далечінь»: у Луцьку запрошують на перегляд фільму під відкритим небом

0
2
«Дика далечінь»: у Луцьку запрошують на перегляд фільму під відкритим небом
Зовсім скоро у режимі «open air» посеред міських пейзажів кожен охочий зможе переглянути пригодницьку стрічку «Тепер я йду в дику далечінь» режисера Шона Пена.

Захід із нагоди відкриття туристичного сезону відбудеться у суботу, 19 травня, на території Сіті Парку (пр. Волі, 49а). Початок – о 21:00. Вхід – вільний, - пише ІА Конкурент.

Організаторами дійства виступають Lutsk Night Cinema, Центр надання туристичної інформації та послуг Луцька спільно з ГР «СВІДОМІ», повідомляє "Конкурент".
Екранізація однойменної книги Джона Кракауера захоплює, адже сюжет заснований на реальних подіях.

Початок цій історії поклали щоденники і розповіді родичів та друзів Крістофера Маккендлесса – юнака з вельми забезпеченої сім’ї, який, відкинувши матеріальні цінності сучасного суспільства, роздав усі свої гроші на доброчинність і став волоцюгою.

Впродовж двох років з 1990 по 1992 рік під ім'ям Олександр Суперволоцюга він мандрував Штатами і Мексикою, підпрацьовував на випадкових роботах, поки нарешті не опинився на Алясці. Тут він зробив останній акт самозречення, оселився в суворій пустельній місцевості у старому шкільному автобусі, де його знайшли мертвим від отруєння та виснаження.



Для того, аби вечір пройшов максимально комфортно, атмосферно та затишно, координатори заходу рекомендують взяти з собою ковдри, каремати та гарячі напої.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні