П'яні батьки і бруд удома: як живе багатодітна сім'я у Луцьку. ФОТО

1
0
П'яні батьки і бруд удома: як живе багатодітна сім'я у Луцьку. ФОТО
У Луцьку в районі Кічкарівки живе сім'я з трьома дітьми у брудній хаті, інколи не мають що їсти, а батьки зловживають алкоголем.

Виклик про те, що батьки погано доглядають за своїми трьома малолітніми дітьми, надійшов патрульним у п'ятницю, 4 травня, з району «Кічкарівки» у Луцьку, - повідомляє патрульна поліція Волині у Фейсбуці.

Стурбовані сусіди зателефонували лікареві та повідомили, що мати й батько не виконують належно своїх обов’язків щодо виховання дітей. Зокрема, у будинку не завжди є що їсти, брудно, а батьки зловживають алкоголем.

Медик сповістила про це поліцію.

Матір дітей переконувала патрульних, що не вживає алкоголь, однак при розмові була нетверезою. Батько вдавав, що спить.

«Сусіди повідомили, що іноді годують дітей, також їм допомагають інші родичі. Найменшій дитині тут лише 2 роки», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Павло.

Правоохоронці відібрали необхідні пояснення, які разом з рапортом про подію направили у міськвідділ поліції. Далі сім’єю займуться відповідні служби.

Теги: діти, сім'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каже студент до студента в гуртожитку:" Слухай, давай заведемо в кімнаті свиню, відгодуємо, заріжем і зїмо". Другий : " Та ну ... Бруд, сморід ..." Перший :" Та нічого, привикне"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні