Луцькі комунальники двічі «поремонтували» лавку

1
3
Луцькі комунальники двічі «поремонтували» лавку
У Луцьку працівники департаменту житлово-комунального господарства двічі звітували про ремонт лавки, який так і не зробили.

Про це виданню Перший повідомив лучанин Дмитро Кінах.

9 березня чоловік на платформі «Відкрите місто» повідомив владу про поламану лавку у дворі будинку №49 на проспекті Відродження.

«Прошу звернути увагу на лаву, яку розтрощили безхатьки в районі магазину «Домашній» (біля Ольвії). Лава слугувала перепочинком для літніх людей в будь-яку пору року, адже вона знаходиться під деревом і завжди є тінь від сонця», - повідомив лучанин.

У департаменті житлово-комунального господарствазаявили, що вирішать проблему.

Місяць тому лучанину надійшла відповідь з департаменту: «На Ваше звернення щодо ремонту лавочки на проспекті Відродження, 49, в районі магазину «Домашній», інформуємо. Зазначену лавочку відремонтовано працівниками ЖЕК №8 ЖБК».

За словами Дмитра Кінаха, лавку не ремонтували – її майже вщент знищили.

«Ось так поремонтували? Ви жартуєте? Кругом діти ганяють, а тут прути залізні торчать з землі», - обурився чоловік. Він надіслав комунальникам нові фото зруйнованої лавки.

Департамент ЖКГ повторно прийняв проблему. 2 травня начальник канцелярії департаменту Наталія Діброва надіслала лучанину відповідь: «Повідомляємо, що роботи з ремонту лавочки на прибудинковій території виконані ЖЕК №8 ЖБК».

У департаменті запевнили, що лавку дійсно відремонтували. Але скільки витратили і що зробили, сказати не змогли. Лавка, а точніше металеві стійки, які становлять небезпеку – досі лишаються у тому стані, - пише Перший.

«Ось так відремонтували. Де відповідальність того, хто прийняв цю роботу, як завершену?», - обурюється Дмитро Кінах.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А вони все так на папері ремонтують,якби іім платили по факту виконаноіі роботи то було б набагато корисніше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні