«Вирішила прибрати»: на Дніпропетровщині бабуся спалила 200 гектарів лісу

1
0
«Вирішила прибрати»: на Дніпропетровщині бабуся спалила 200 гектарів лісу
Два роки умовно і штраф у 220 тисяч гривень. Такий вирок Петропавлівський суд на Дніпропетровщині виніс 66-річній жінці, яка торік знищила двісті гектарів лісу, пише ТСН.

На власній присадибній ділянці вона палила сміття, і вогонь перекинувся на сусідній хвойний масив. Пожежа була такою масштабною, що двадцять машин рятувальників, два літаки та гвинтокрил не могли загасити вогонь понад добу.

За знищення лісу жінці загрожувало до 3 років за ґратами. Але оскільки вона визнала провину, її засудили умовно, на два роки. І зобов’язали компенсувати державі всі збитки.

«Я вирішила там прибрати, і так вийшло, що піднявся вітер, ніхто не очікував такого сильного вітру», - каже обвинувачена.

«В результаті її недбалості вогонь розповсюдився на лісові масиви, в результаті чого знищено 200 гектарів лісу. Встановлено розмір збитків- це майже чверть мільйона гривень", - каже прокурор Петропавлівського відділу районної прокуратури Юрій Фурсов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы читали свежие новости? Вы видели что случилось? Я вычитала что будет повышена зароботная плата бюджетникам.
Это хорошая новость, но откуда взять столько денег?
Я нашла на сайте https://ukrainatoday.com.ua/ информацию о свежих новостях в Украине, но до сих пор не могу понять откуда будут получены финансы.
А еще вот одна свежая новость: https://ukrainatoday.com.ua/povyshenie-zarplaty-vospitatelej-detskogo-sada-v-ukraine/
Очень полезно прочитать!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні