Чому луцькі перевізники хочуть підвищити вартість проїзду. ВІДЕО

5
1
Чому луцькі перевізники хочуть підвищити вартість проїзду. ВІДЕО
Не встигли лучани звикнутися з ціною у маршрутках у 4 гривні, як чиновники готують людям черговий сюрприз – незабаром платити за проїзд треба буде ще на гривню більше.

Перевізники вимагають підняття вартості проїзду, пояснюючи це підняттям вартості палива, здороженням транспортних вузлів і агрегатів, нестачею кваліфікованих кадрів через мізерну зарплату, - йдеться у сюжеті Народного контролю.

Проте перевізники мовчать про сервіс, впровадження електронного квитка, курсування не за графіком і хамовитих водіїв.

"Кінцем демократії" назвали жартома нещодавний круглий стіл з обговорення питання нової тарифікації у міському транспорті. Люди звикли, що про такі речі зазвичай дивкутують у великих залах на кількасот місць. Проте цьогорічні слухання відбулися у маленькій залі.

Торік виконком підтримав пропозицію активістів "Народного контролю" про встановлення системи обліку пасажирів. Проте ця система так і не була запроваджена.

Цікаво, що ці всі заходи мала зробити нинішня влада, коли вона була в опозиції. "Укропівці" в груди себе били, що й 4 гривні для міста забагато. Як тільки відбулося славнозвісне переформатування Луцькради і виокремилася потрібна більшість, говорити про автобусне здорожчання стало немодно.

Головним ініціатором просування нових тарифів, як і торік, є міські перевізники. Перевізники навіть погрожували, що коли тарифи не піднімуть, вони зупинять маршрути.

Детальніше - у сюжеті

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так зупиняйте свої смердючі маршрути...і йдіть з ринку...інші прийдуть за 3 возити. В Конотоп - на стажування йдіть
Відповісти
нет денег
Відповісти
Ай справді, зупиніть своіі корита,побачимо хто кого...в міста ще тролейбуси є,а вони довго протримаються...?
Відповісти
Хочуть підняти ціну тому що ми безкоштовно дихаємо пилюкою, яка стоїть стовпом і не чуємо сусіда по сидіння через брязкіт цих корит
Відповісти
ТАК . неприємне підвищення проїзду , але ж водії також люди і вони мусять платити за комунальні послуги , за кожну позицію ( і без того завищених ) платежів по 7 гривень... ! І , ЩО ???? ЧОМУ МОВЧИМО , ТЕРМІНАЛИ Ж СТОЯТЬ НА МІСЦІ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні