--> У Володимирі - невидимі пішохідні переходи. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі - невидимі пішохідні переходи. ФОТО

1
2
У Володимирі - невидимі пішохідні переходи. ФОТО
У Володимирі-Волинському з приходом весни замість пішохідних переходів на дорогах можна спостерігати лише залишки фарби.

Про це повідомляє Володимир media

"Ось такі невидимі пішохідні переходи є у Володимирі-Волинському. НЕ побачити їх можна майже всюди: на перехрестях у центральній частині міста та околицях. Лише де інде проглядаються залишки білої фарби аби пішоходи впевненіше себе почували під час переходу проїжджої частини" - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що місцеві водії вже знають можливе їх місце знаходження і пригальмовують, утім транзитні автівки зменшують швидкість, коли бачать людей на дорозі.

"Ніби й дороги відремонтували, і погода сприяє, щоб зробити відповідні позначки на них. Адже “зебри” – це насамперед безпека руху. Але щось таки зважає це зробити. Що ж, чекатимемо, поки вони самі намалюються. Або до них дійдуть руки у дорожників" - зазначають володимирські журналісти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все рівно переходять там де хочеться, а не там де дозволено, так для чого фарбу витрачати :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні