Волинський чиновник погорів на хабарі у 200 тисяч

2
0
Волинський чиновник погорів на хабарі у 200 тисяч
Посадовець Державної виконавчої служби погорів на хабарі у 200 тисяч гривень за зняття арешту з майна фермерського господарства.

Порушником виявився заступник начальника Горохівського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Хабар у 200 тисяч гривень посадовець вимагав за закриття виконавчого провадження та зняття арешту з майна одного із фермерських господарств у виконавчому провадженні про стягнення банківського кредиту.

Разом із тим, проводяться слідчі дії щодо інших працівників указаного відділу виконавчої служби, які за даними матеріалів слідства можуть бути причетні до вимагання та одержання грошей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм,і яку іім треба зарплату щоб хабарів не
брали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні