Скандал у Нововолинську: мешканці 4 роки скаржаться на дим і сморід з кафе

2
0
Скандал у Нововолинську: мешканці 4 роки скаржаться на дим і сморід з кафе
Мешканці будинків у Нововолинську, що на Шахтарському мікрорайоні, скаржаться на сморід від кафе “Мангал”. Окрім того, навколо території знищили газони та порушується тиша у нічний час. Робоча депутатська комісія прийняла рішення зобов’язати власників кафе демонтувати піч, з якої йде дим.

13-го квітня відбулося засідання робочої депутатської комісії по контролю за діяльністю підприємств на території міста. На зустрічі піднімали питання скарг жителів на кафе “Мангал”, яке розташоване у будинку №18 на мікрорайоні Шахтарському, - пише "Буг".

Неодноразово мешканці будинку писали скарги в міську раду на діяльність закладу. Одна із жінок розповідає:

“Завдяки цій чудо-печі, яка розташована в пристроєній споруді, ми не можемо відчинити вікна, на балкон не вийти, ніяк не повісиш білизну. Вже 4-й рік димить. Нам смердить, а той, що орендує кафе каже, що це пахне шашлик. Зверталися і в поліцію і в державну службу з надзвичайних ситуацій, ніякого результату. Поліція каже, щоб місцева влада розбиралася, а рятувальники кажуть, що замалий об’єкт. Нам сказали, що дозволів на ту піч ніхто не видавав”.

Окрім запаху та диму, на які скаржаться люди, навколо кафе не зроблений ніякий благоустрій. Більше того, газони, які колись там були, перетворилися в болото.

“В центрі є кафе і живуть люди, проблем немає. А з нас власники сміються, опів на четверту ночі грає музика, влаштовують весілля, що аж стіни дрижать. Викликаємо поліцію, то затихають. Довкола будинку суцільне болото, ями від машин”, – додає ще один мешканець.

На зустріч запрошували орендаря приміщення, але він не прийшов.
Мешканці обурювалися, що попри все, необхідно знести ту піч. Наводять в приклад пекарню, яку демонтували.

У результаті обговорень комісія вирішила винести питання демонтажу печі на засідання виконавчого комітету або сесії Нововолинської міськради. Пообіцяли мешканцям, що ситуацію із благоустроєм території та порушення режиму тиші також вирішать.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А рятувальники кажуть що замалий обєкт. Не зрозумів, замалий щоб вимагати хабар?
Відповісти
А де були коли давали згоду на переобладнання квартири під кафе?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні