На Волині дитина постраждала під час пологів удома

9
3
На Волині дитина постраждала під час пологів удома
На Ратнівщині під час пологів удома постраждало немовля. Кажуть, матір не поїхала до лікарні через релігійні переконання.

Трагедія трапилась протягом останньго тижня. Про це "Волинь24" стало відомо з власних джерел.

Жінка належить до так званих православних старовірів. Через це вона відмовилась народжувати у лікарні. Хто приймав пологи - невідомо.

Під час пологів дитина травмувалась. У важкому стані вона потрапила у районну лікарню. Лікарі стабілізували стан немовляти. Однак у лікарні матір почала поводитись агресивно і відмовлялась слухати поради лікарів.

Зрештою, матір забрала дитину додому.

До слова, мешканці Ратнівського району, старовіри, користуються послугами так званого "лікаря з Почаєва". Невідомий чоловік власною машиною приїздить у села району і надає певні медичні послуги. Проте хто саме він за фахом - невідомо.

Так званий "лікар" бере плату за свої послуги як грошима, так і продуктами.

Ймовірно, саме послугами цього чоловіка могла скористатись породілля.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бог дав - Бог взяв
Відповісти
Кам"яний вік...
Відповісти
а як буд інвалідом - від пенсії , яку дасть держава, не відмовляться...
Відповісти
Маразм первобитний...
Відповісти
Дитина родилась,здоровою.А тупість Ратнівських врачів,це вже не одне загублене життя дітей.
Відповісти
Луцькі лікарі,підтведили,що дитина повністю здорова.
Відповісти
Про репутацію нашої РАТНІВСЬКОЇ МЕДИЦИНИ начувані не тільки в межах області.... А сам факт - люди не захотіли звертатись в місцеву лікарню - певно їх дуже образив..
Відповісти
Стаття - повна брехня. Цікаво що то за джерела були, які так перекрутили все. Дитина була повністю здорова. А наші медики замість того щоб визнати це, почали показувати своє нутро (викликали прокуратуру, луцьку реанімаційну машину до здорової дитини. Залякували матір і хотіли відібрати дитину.) Прямими своїми обовязками вони не займаються. Медицина направлена проти людей. Таке враження що вони хочуть щоб усі були хворими. А на рахунок лікара з Почаєва хочу сказати, що то справжній лікар який на своєму місці.
Відповісти
З усією повагою до модератора хочу задати банальне питання: чим мій коментар порушив Правила? Які саме з моїх слів є нецензурними, або порушують нормати лексики? Якщо ви проявите коректність - оголосите ці неймовірно цікаві Правила, то я обов'язково сформулюю свою позицію ще раз в допустимій для вас формі, так як мій коментар був видалени, хоч і не містив образ, а тільки здогадки, що є результатом аналізу тексту який ви надрукували, як людини, яка має достатнє уявлення і про обставини і наслідки опублікованого!
А ще маю сказати, що мій коментар спрямовинний не проти медицини, до якої відношусь з повагою в повній мірі і в певних випадках розцінюю як єдино правильний метод лікування, а проти неадекватно/неправдиво виставлених на розсуд читачів вигадок (і, як бачите, слова підібираю якомога ретельніше, аби ніяким чином не образити авторський склад).
Тепер звертаюсь до Вас - "Волинь 24" ! Будьте свідомими культурно-відповідальними за моральне здоров'я волиньського читача!!! Волинь достойна поваги - зробіть зусилля - контролюйте степінь брехні! Хто вам буде вірити після такої несінітниці!?
Зараз, як ніколи, невистачає правди і позитиву, невже ви його не знаходите, бо не бачите?????????
Порада вам від нас - видаліть свою статтю - ВОНА Ж НЕ НЕСЕ ПРАВДИ, КОРИСТІ І Є НЕЦІКАВОЮ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні