«Без бухла і тортів Рошен»: волинський блогер розповів, як говорив з Порошенком

5
4
«Без бухла і тортів Рошен»: волинський блогер розповів, як говорив з Порошенком
Блогер Денис П’ятигорець, який живе і працює на Волині, взяв участь у зустрічі блогерів з президентом Петром Порошенком.

Своїми враженнями від зустрічі П’ятигорець поділився у блозі на “Волинь24”.

Як відомо, зустріч Порошенка з блогерами відбулася у п’ятинцю, 9 березня і була закритою. Всього на зустрічі було 18 блогерів (детальніше – див. довідково). Дехто охрестив цю зустріч «розмовою Пороха і порохоботів». А видання «Українська правда» назвало «зустріччю з лояльними блогерами».

ПИТАННЯ - ПРО ВСЕ, ЩО ЦІКАВИЛО

Як пише Денис П’тигорець, блогери могли поставити будь-які питання. Вони питали про законопроект, який має на меті скасування третьої групи оподаткування. Про нові гуртожитки для військових та грошово-матеріальне забезпечення армії. Про миротворців. Про частоти для Армія ФМ. Про те, що планує робити Президент для підтримки середнього класу в Україні. Про запровадження в Україні PayPal. Про реформу суду. Про покидька Крисіна. Про розгін наметів під Радою, про Соболєва, Семенченка та Саакашвілі.

«А ще дорікнули Главі Держави за недолугу інформаційну політику його команди. А ще дісталося від блогерів Мінстецю» - додав П’ятигорець.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ БЛОГ ДЕНИСА П’ЯТИГОРЦЯ

«А знаєте з чого почалася зустріч? З того, що Роман Донік, який сидів напроти Президента, очі в очі сказав йому: «Я переконаний, що Ваше оточення тримає Вас в інформаційній «теплій ванні» та переконує, що все в країні дуже добре. Але це не так. І ми тут будемо казати Вам неприємні речі і ставити Вам неприємні питання. Тому будьте готові до жорсткої розмови» - розповідає П’ятигорець.

І додає: «Охренітєльний початок діалогу в колі порохоботів. Чи не так?»

КРИТИКУЄШ - ПРОПОНУЙ

П’ятигорець запевнив: «Президент заперечив, що обмежуються лише тією інформацію, яку доводить до нього його оточення. А також наголосив на тому, що блогери мають право питати про будь-що, без обмежень. Єдине прохання, яке озвучив Президент, щоб говорячи про проблемі питання, кожен з блогерів пропонував своє бачення, як це питання потрібно вирішувати».

Блогер розповідає:

«І питання посипалися. І Президент відповідав. Про все. Про переговори з Заходом. Про відносини з МВФ. Про перші місяці війни за його президентства. Про майбутні законопроекти. Про те, що виторговують в нього власники телеканалів, що постійно сіють зраду. Про те, що ніколи він не піде з ними домовлятися заради хороших сюжетів на їхніх телеканалах. Про те, що вже зроблено і про те, що зробити не вдалося.

Він говорив емоційно. Він жартував про «зрадофілів» та «порохоботів». Він жартував про «Вальцмана». Врешті, він більш ніж в два рази більше приділив часу розмові з блогерами, аніж планував. 

Ось такою була зустріч з порохоботами. Без краваток. Без бухла та накритих столів. Без тортів «Рошен». Але без обмежень на теми для обговорення.

Блогери питали про те, що їм болить. В них різне ставлення до Порошенка. Але вони єдині в одному – вони вболівають за Україну і їм не пофігу на ті процеси, які відбуваються в ній. 

Довідково:

Як повідомляло видання "Українська правда", серед 18 присутніх на зустрічі, яка відбулася 9 березня – радник президента, помічник глави МОУ Юрій Бірюков, Мирослав Олешко, Олександр Нойнєц ("Петр и Мазепа"), Ігор Бігдан, Віктор Трегубов, Ярослав Матюшин, Богдан Карпенко, Олексій Петров, Олена Монова, Юрій Гудименко, Мартін Брест, Масон Лемберг, Серж Марко, Пилип Духлій, Дана Ярова, Роман Донік, Денис П'ятигорець та Віктор Пузанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже йому ніякі зустрічі не допоможуть... Один всім знайомий, до речі - теж президент, перед тим як втікти - зустрічався з журналістами, по пеньках стрибав..нічого не нагадує?
Відповісти
На телеканалі "Інтер" вкотре до 8-го Березня вкотре ведучий продекламував: "Уйду в тайгу".. Ви хочете в тайгу ?..
Відповісти
Про що можна з цим театралом говорити? На нього дивитися бридко. Всі люди переключають телік, як бачать його риляку. І я те ж.
Відповісти
Хрєна він переможе разом і з тобою.
Відповісти
Я буду в його команді, але проти нього.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні