Лучанин не доїхав до готелю на Шацьких озерах, бо «дороги повний капець»

9
3
Лучанин не доїхав до готелю на Шацьких озерах, бо «дороги повний капець»
Керівник благодійного фонду "Краплина життя" Олександр Плісецький не доїхав до готелю у Пульмо через відсутність нормальної дороги.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Хтось в гори на вихідні, а ми вирішили на Світязь вперше не літом, а зимою, чи вже весною поїхати. Та, нажаль, в гарний готель в селі Пульмо, де забронювали номер не доїхати, дороги просто немає", - пише чоловік.

Із сім'єю він пробував доїхати через село, але "там повний капець". Натомість власник готелю порадив поїхати через ліс. Але спроба не закінчилась успіхом.

«Ми робимо що можемо, щоб турист приїхав, але хочеться щоб влада хоч дороги поробила», - цитує слова власника готелю Плісецький.

Все ж він вирішив оселитись у готелі "Нестер Хаус".

"А на Світязі і зимою гарно. Доріг не фоткав, бо вони тут усі приблизно однакові, а Світязь пофоткав, бо він красивий в усі пори року. Та і віра поки не вмирає, особливо після початку реформи децентралізації, що ми все ж матимемо достойний європейський курорт, на який можна буде приїхати не тільки влітку", - резюмує чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де ж гроші на ті дороги??? Кажуть з держави купа бабла прийшлана Волинь???
Відповісти
Ти тупий? Бабло на дороги йшло з митниці. Перестань контрабас возити, а розмитнюй і будуть дороги.
А взагалі там екологічний пост стриже лохів, могли б зробити
Відповісти
Кожен місцевий знає,що найчистіше і найкраще для відпочинку озеро Пісочне.Не зрозуміло чого пертись в Пульмо як є шацьк,сввтязь і накінець Лісова пісня.
Відповісти
Думаю,кожен має право пертись туди куди хоче.Якщо ви місцевий то мали б бути зацікавлені,щоб дороги були не тільки в Світязі і Шацьку.А ми теж були в Пульмо де є суперові готелі і місця
Відповісти
Яка лісова пісня? Чи старезні бази де "готуй сам" Туди пертись точно не треба) біля озер багато приватних котеджів та готелів, дороги дійсно жах..Пульмо прекрасне, і є там новий готель дуже класнийй, але доїзд не можливий)
Відповісти
Шачанин,ви ж місцевий,ви вважаєте що можна порівняти Лісову пісню хоча б з цим готелем?
https://shatsk.com/uk/recreations/lago_casa
Відповісти
А якщо для вас Лісова пісня суперовий відпочинок то тут взагалі немає про що говорити
Відповісти
Ви що не розумієте? Якщо гроші віддати в села, то стирити губеру не вийде, тому потрібно гроші запихнути в ті райони де свої козачки і линдики-пиндики сидять!
Відповісти
А ще дуже шкода шо той, хто прийшов до влади, як майданівець, маю на увазі містера-селфі Мирку І.І., який став чинушою побігушках. шутом гунчика і не має сили духу заперечити йому і відстояти думку права простого поліського, волинського люду!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні