Як у ресторації «Брама» вітали жінок з весною. ФОТО*

1
3
Як у ресторації «Брама» вітали жінок з весною. ФОТО*
Для гостей ресторації «Брама» адміністрація підготувала сюрприз. Усім жінкам ввечері 8 березня дарували квіти та частували ігристим.

Цьогоріч свято весни й жіночності відзначають аж чотири дні поспіль Тож ресторація «Брама» підготувала чимало сюрпризів для своїх гостей.

Так, усіх жінок, які прийшли провести вечір 8 березня у цьому закладі вітали весняними квітами та пригощали бокалом ігристого.

Окрім того, 8-9 березня гостям закладу пропонують заповнити анкету, аби виграти романтичну вечерю на двох.

Розіграш відбудеться 10 березня о 18 годині. Особиста присутність – обов’язкова.

Тож усіх запрошують в ресторацію «Брама», посмакувати стравами з нового меню та отримати шанс виграти романтичну вечерю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не знаю,як кого вітали розкажу свою пригоду у Брамі.Читала в неті про нове меню, зустрілись з подругою 8 березня вирішили зайти в Браму.Захотіли присісти біля вікна, столик був вільний але не прибраний. Постояли хвилин 5-7 підійшла до офіціантки попросила прибрати вона сказала добре і все, ще постоявши пару хвилин сіли за інший столик просиділи хвилин 15 ніхто не підійшов. Звернулась до тієїж офіціантки щоб принесла меню. Почекавши ще хвилин 10 пішли. Настрій зіпсували таким відношенням до клієнтів.Моя порада, спочатку навчіть персонал працювати, з повагою відноситись до клієнтів, а тоді рекламуйте меню.Нікому не порекомендую Браму, хоча часто бувала там.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні