У лісі під Києвом знайшли розчленоване тіло

0
5
У лісі під Києвом знайшли розчленоване тіло
У лісі на околиці столиці знайшли розкидані на великій відстані розчленовані людські останки.

Злочинець настільки понівечив останки, що на перший погляд неможливо було визначити навіть стать жертви, повідомляє ТСН.19:30.

Жителі прилеглого району розповідають, що на їхній вулиці із кілька днів працювали десятки правоохоронців. Вони оглядали кожен клаптик, допитували людей, показували страхітливі світлини, тож тепер люди бояться ходити в темну частину доби по вулиці.

Поліцію викликав власник собаки, коли його пес знайшов людську руку. При подальшому огляді території правоохоронці знаходили вже інші частини людського тіла на значній відстані одна від одної. Вони були загорнуті у будівельні мішки та присипані землею.

Знайдені ділянки шкіри з татуюванням зняли на фото, однак малюнок поки що ніхто не впізнав. За чутками, вбивство було скоєне ще до Нового року, а на руках жертви знайшли тату із зображенням кота та хреста. Ніхто з місцевих жителів нічого підозрілого не бачив, а в поліції ситуацію не коментують, бо це наразі не в інтересах слідства.

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні