Помер колишній директор Ковельського медучилища

0
-1
Помер колишній директор Ковельського медучилища
У Ковелі помер колишній директор медучилища та заступник головного лікаря Ковельської центральної лікарні Григорій Макарчук.

Про це на сторінці Ковель МТМО у Facebook написав Сергій Товкач, - зазначає Волинська Правда.

На дев’яносто першому році життя перестало битися серце Григорія Сильвестровича Макарчука.

“Уродженець Ковельщини, пройшовши дорогами кривавої війни, вибрав долю людського життя – медика. Григорій Сильвестрович за шість десятиліть трудової діяльності пройшов шлях від завідувача фельдшерсько-акушерським пунктом, лікаря до посад знаного організатора охорони здоров’я Ковельщини. Впродовж 18 років очолював Ковельське медичне училище, а згодом – майже десятиріччя трудився заступником головного лікаря Ковельської центральної районної лікарні.

“За роки трудової діяльності Григорій Сильвестрович власноруч прийняв у життя сотні новонароджених дітей, навчив та благословив не одну тисячу фельдшерів, акушерів та фармацевтів, повернув здоров’я тисячам вдячних пацієнтів… Після виходу на пенсію, відзначений бойовими та трудовими державними нагородами Григорій Сильвестрович Макарчук не полишав багатотисячного медичного колективу – впродовж більше чверті століття очолював ветеранську організацію лікувальних установ Ковеля”, – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні