Черги у луцький сервісний центр МВС створюють штучно, - посадовець

0
0
Черги у луцький сервісний центр МВС створюють штучно, - посадовець
Черги у сервісний центр МВС у Луцьку створюють штучно.

Про це під час офіційного відкриття у четвер, 28 грудня, розповів начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

«Черги останній тиждень створюються, ґрунтуючись на чиїхось припущеннях. Люди кажуть, що з водійськими посвідченнями старого зразка не випускатимуть за кордон. Це нісенітниця, неправда і дезінформація», - зауважив він.

За словами Владислава Криклія, що з водійськими посвідченнями як старого, так і нового зразка, можна перебувати за межами України.

«Прикордонна служба не перевіряє посвідчення, бо в них немає таких повноважень. Звісно, що оновлювати водійські посвідчення – в інтересах громадян, бо існують певні вимоги у законодавстві. Якщо посвідчення без терміну дії – його треба замінити. Не треба створювати, як на Волині, штучний дефіцит, який хтось підігрів», - додав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні