--> У Ковелі жінка знімала «секс» на відео і шантажувала партнера | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі жінка знімала «секс» на відео і шантажувала партнера

3
-2
У Ковелі жінка знімала «секс» на відео і шантажувала партнера
У Ковелі жінка знімала через Інтернет інтимні ролики і шантажувала ними партнера, вимагаючи гроші.

Мешканець Республіки Білорусь у 2016 році познайомився у соціальній мережі «ВКонтакте» із привабливою дівчиною, яка назвала себе «Маша Жукова». У подальшому вони спілкувалися через програму «Skype», демонструючи одне одному інтимні частини свого тіла, - пише Район.Ковель.

З'ясувалось, що жінка записує на відео усе, що відбувається через Інтернет.

Згодом, "жриця кохання" надіслала чоловіку повідомлення, щоб він перерахував 10 тисяч російських рублів, інакше погрожувала переслати відеозапис інтиму його друзям.

Приголомшений таким розвитком подій білорус відмовився. Відеозапис через соціальну мережу «ВКонтакте» потрапив до трьох його рідних та знайомих.

Чоловік звернувся до поліції. Відкрили кримінальну справу.

Розслідування встановило, що так звана «Маша Жукова» на зв’язок із потерпілим виходила з України, а саме – з міста Ковеля.

Слідчому відділенню Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області надійшло доручення з Республіки Білорусь про надання правової допомоги в розслідуванні даної кримінальної справи.

Оскільки відомостями по адресі Ай-Пі володіє приватна ковельська фірма-провайдер, то суд у Ковелі надав дозвіл місцевим правоохоронцям на тимчасовий доступ до її документів, щоб встановити реальне місцезнаходження комп’ютерного обладнання інтернет-путани та відшукати підозрювану у вимаганні особу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте телефон . Затєйніца
Відповісти
Теж хочеш з нею " побавитися"?
Відповісти
Шукаю дівчину
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні