У Луцьку п'яні чоловіки протаранили паркан, лишили автівку на переході і втекли

6
2
У Луцьку п'яні чоловіки протаранили паркан, лишили автівку на переході і втекли
У Луцьку п'яні водій та пасажир протаранили огорожу, відіпхнули машину на перехід і втекли.

Автопригода тарпилась у суботу, 9 грудня, вранці, на перехресті вулиць Гордіюк-Конякіна, - повідомляють у патрульній поліції Луцька.

Водій Rover на іноземній реєстрації не впорався з керуванням та протаранив дорожнє огородження, пошкодивши його.

Патрульні прибули на місце пригоди за кілька хвилин, однак водія вже не було.

Як повідомили очевидці, коли транспортний засіб в’їхав в огородження, з нього вийшли два молодики з ознаками алкогольного сп'яніння, швиденько відіпхнули автомобіль на пішохідний перехід і зникли з місця події.

Автомобіль забрали на арештмайданчик.

Оскільки даний транспортний засіб має польську реєстрацію, власник, ймовірно, з Польщі. Тож водій самостійно забрати автомобіль з арештамайданчика не зможе.

Якщо Ви володієте інформацією, хто міг керувати цим автомобілем, повідомте, будь ласка, на 102.

Теги: аварія, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі випадки ще більше розпалюють ненависть між громадянами на нац. номерах і бляхарями!
Відповісти
Якби вони купили її на українській реєстрації, може б і думали чи сідати пяним чи ні. Бо гроші не малі такий ровер коштує, на нашій реєстрації. І пора вже назад надати право поліції зупиняти авто для перевірки документів та стану водія.
Відповісти
Невже немає ніяких варіантів заставити співвласника в Польщі відповідати за руйнування нашої інфраструктури? Хоч би один такий інцидент, і це все закінчиться.
Відповісти
А звідки такі висновки ,що вони п'яні? В ту пору ще було слизько, а резина не відповідала тим умовам погоди..інакше пяні хлопці драпанули з місця і не відштовхували з того місця.Можливо пішли за допомогою..Що за люди...якщо трапиться то пяний..бляха і так далі..не пишіть фігні не знаючи дійсності.
Відповісти
...Як повідомили очевидці, коли транспортний засіб в’їхав в огородження, з нього вийшли два молодики з ознаками алкогольного сп'яніння...тож читайте. це канєшно не значить шо вони були в дрова, але п'яні ж
Відповісти
Ті алкаші юні вже таранили сміттєві баки в дворі на пр-ті Волі 17. А живуть на пр-ті Волі 15, кутовий підїзд біля майстерні "Свій час".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні