На Волині відремонтують школу за три мільйони

0
2
На Волині відремонтують школу за три мільйони
У селі Рудники, що на Волині, зроблять капітальний ремонт школи.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

За словами директора школи, потрібно замінити теплотрасу, встановити батареї на коридорі, вирішити питання із каналізацією, замінити вікна на металопластикові тощо.

Вкінці жовтня цього року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик із робочим візитом відвідав Маневиччину. Він порадив директору зробити проектно-кошторисну документацію, аби розпочати працювати над залученням коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Так, станом на 27 листопада 2017 року, за словами голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка, вже замовили проект на капітальний ремонт школи села Рудники, кошторисна вартість якого становить близько 3 мільйони гривень.

"У Колківській ОТГ тільки за минулий рік Рудниківська школа отримала новий комп’ютерний клас. Колківська школа, як опорний заклад, теж отримала комп’ютери і в тій кількості, яка потрібно була для школи. На сьогодні ця школа як опорний заклад, в якій вчиться 945 учнів, має всю необхідну техніку.

Окрім цього закуплені телевізори у класи, де це необхідно, встановлено нові дошки. Думаю, що небагато таких сільських шкіл є, де це все зроблено. Це тільки за останній рік. А ще новий шкільний автобус куплений", – відзначив голова райдержадміністрації Андрій Линдюк.

У контексті довозу дітей до опорних шкіл, мешканці порушили питання ремонту доріг. Зокрема мова йшла про дорогу, що проходить через Колки, від Годомич до села Рудники.

Тому голова облдержадміністрації повідомив присутніх, що ця дорога включена до переліку доріг, що у 2018 році ремонтуватимуться за рахунок коштів дорожнього фонду. Мова йде про поточний ремонт двох відрізків дороги, О-031379 Рожище-Носачевичі-Луків-Колки-Калинівка-Гораймівка-Майдан Липненський, вартість яких становить орієнтовно 15 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні