На Волині неповнолітні контрабандисти намагались пронести через кордон цигарки

0
8
На Волині неповнолітні контрабандисти намагались пронести через кордон цигарки
На Волині зловили неповнолітніх хлопців, які допомагали контрабандистам переправляти через кордон ящики цигарок.

У вівторок, 14 листопада, на ділянці двох відділів прикордонної служби Луцького загону правопорушники спробували доправити в Польщу тютюнові вироби, однак їм це не вдалося, - повідомляє Держприкордонслужба.

Прикордонники виявили на трьох різних напрямках 8 місцевих жителів, які незаконно перетнули контрольно-слідову смугу та знаходились поблизу державного кордону без документів.

Скоріш за все, всі вони брали участь в оборудках контрабандистів, адже демонстративно здійснювали дії, які відволікали увагу прикордонників. Наприклад, від можливого руху групи контрабандистів, котрі планували перемістити ящики з тютюновими виробами по той бік кордону.

Під час перевірки навколишньої місцевості виявили дерев’яну кладку через контрольно-слідову смугу. А згодом, неподалік в чагарнику, охоронці кордону знайшли ще й 22 ящики сигарет, що були обгорнуті в поліетилен та підготовлені для переправлення через Західний Буг.

Сигарети загальною кількістю 11 тисяч пачок будуть передані органам фіскальної служби. Стосовно правопорушників, четверо з яких виявились неповнолітніми, а одному з них тільки виповнилось 14 років, прийняті відповідні рішення.

Дитину передали батькам, з подальшим направленням клопотання до районного відділу Національної поліції щодо притягнення їх до відповідальності за неналежне виховання.

Адміністративні матеріали по 16 та 17-річним правопорушникам направлені в районний суд для притягнення їх до відповідальності за порушення прикордонного режиму. На інших затриманих правоохоронцями накладено штраф за порушення прикордонного законодавства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні