Девід Лінч опублікував свої фотороботи оголених дівчат

0
4
Девід Лінч опублікував свої фотороботи оголених дівчат
Режисер серіалу "Твін Пікс" Девід Лінч створив колекцію зі ста знімків і об'єднав їх під назвою "Nudes" (в перекладі "оголеність").

Кожна робота Лінча присвячена красі жіночого тіла, - пише Екпрес.

Любов геніального Девіда Лінча до звабливих і сексуальних жіночих образів ні для кого не секрет.

Чергове її втілення – справжній скарб для шанувальників таланту режисера і художника: фонд сучасного мистецтва Cartier зібрав в одну книгу більше сотні знімків оголених жінок, особисто зроблених Лінчем.

"Я люблю фотографувати оголених жінок. Нескінченні відмінності людських тіл захоплюють: це дивно і чарівно – бачити, якими різними можуть бути жінки", – розповів Лінч.

Еротичні знімки близькі до абстракцій і схожі більше на калейдоскопічне бачення жінки – інакше у найзагадковішого режисера сучасності і бути не могло.

Офіційна презентація книг відбулася 9 листопада в паризькому Гран-Пале. Девід Лінч особисто підписував свою книгу всім бажаючим.

Книга вже доступна у продажу з 10 листопада, а її вартість – 55 євро.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні