На Рівненщині на одному місці - дві масштабні смертельні ДТП

0
-5
На Рівненщині на одному місці - дві масштабні смертельні ДТП
На трасі "Київ-Чоп" у селі Біла Криниця сталося дві ДТП.

Спочатку зіткнулися дві вантажівки "DAF", які перевозили автомобілі, - пише ЧаРівне.

Унаслідок зіткнення в одній із фур загорілася кабіна, а вогонь перекинувся на автомобілі.

Рятувальникам довелося деблокувати тіло загиблого водія вантажівки, якого затиснуло у транспортному засобі. За інформацією поліції, це був 29-річний житель Кропивницького. Інший водій, 38-річний мешканець Запорізької області, отримав незначні ушкодження. Також у ДТП були пошкоджені ще два транспортні засоби.

Як інформують в ДСНС, вогнем було знищено кабіну водія, моторний відсік вантажного автомобіля "DAF" та шість легкових автомобілів марки "Hyundai Tucson".

До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 18 рятувальників.



Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 29-річний мешканець Кропивницького, водій автомобіля «DAF» з напівпричепом рухався зі сторони Рівного в напрямку столиці. У селі Біла Криниця він проявив неуважність та здійснив наїзд на стоячий автовоз «DAF» під керуванням 39-річного жителя Запорізької області, який якраз зупинився у колоні на червоний сигнал світлофору.

Внаслідок зіткнення автовоз, яким керував 39-річний мешканець Запорізької області загорівся, водію, на щастя вдалося вибратися з кабіни неушкодженим. Від удару по інерції палаюча вантажівка продовжила рух та зіткнулась з автомобілем, який стояв попереду у колоні на червоний сигнал світлофору. А саме, з автомобілем «Scania» з напівпричепом під керуванням громадянина Туреччини, який у свою чергу зіткнувся з бензовозом «МАН».

У результаті ДТП 29-річний водій автовоза, мешканець Кропивницького від отриманих травм загинув на місці, тіло затисло у кабіні його дістали рятувальники. Ніхто більше не постраждав.

Обидва автовози їхали з республіки Чехія та перевозили по шість автомобілів «Hyundai Tucson». Один з автомобілів «DAF» повністю знищено вогнем, також вогнем пошкоджено чотири з шести позашляховиків, які перевозили у автопричепі. Крім того, автомобіль «Scania», бензовоз «МАН» та позашляховики з іншої вантажівки отримали механічні пошкодження.



Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У межах розслідування поліцейські встановлюють усі обставини інциденту.

Через цю ДТП утворився кілометровий затор у бік Києва.

Вже сьогодні поблизу місця попередньої аварії у Білій Криниці на трасі "Київ-Чоп" сталася друга за два дні смертельна ДТП. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, водій автомобіля «BMW Х5», 52-річний рівнянин, грубо порушуючи правила дорожнього руху насмерть збив двох жінок, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофору. Кермувальник ніби був нетверезий.

З місця пригоди він утік. Винуватця ДТП наздогнали у Рівному та затримали біля зоопарку. На капоті позашляховика знайшли жіночу сумочку.

Відомо, що загиблими є 38-річна жителька Володимирецького району та 29-річна жителька села Великі Межиричі Корецького району.



Як повідомила правозахисниця Ліана Диновська, цей чоловік нібито не вперше є винуватцем смертельної ДТП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні