«Пустовіту не уникнути кримінальної відповідальності», - Вусенко

4
-4
«Пустовіту не уникнути кримінальної відповідальності», - Вусенко
Екс-секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко вважає, що Григорію Пустовіту загрожує кримінальна відповідальність за невиконання рішень суду.

Про це вона заявила 2 листопада під час сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутати скликали сесію, щоб виконати рішення Львівського адміністративного апеляційного суду від 4 липня та 26 вересня цього року про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря.

Однак, обранці громади вирішили «схитрити». В одному проекті рішення вони передбачили поновлення Вусенко на посаді секретаря з 16 березня 2017 року (день її звільнення) та дострокове припинення повноважень, звільнення Вусенко з 2 листопада 2017 року.

Раніше Львівський апеляційний суд постановив, що поновити Юлію Вусенко на посаді секретаря повинна не сесія міської ради, а голова міської ради, або той, хто виконує його обов'язки, тобто Григорій Пустовіт.

«Це фарс і ви знову приймаєте неправомірне рішення, яке ніяк не вплине на рішення суду і не дасть Пустовіту уникнути кримінальної відповідальності за невиконання рішення суду», - наголосила Юлія Вусенко.

«Я говорила з обласним прокурором Максимом Киричуком і він підтвердив, що готовий вручити підозру про вчинення кримінального правопорушення Григорію Пустовіту, якщо виконавча служба звернеться до нього і повідомить про невиконання рішення суду», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пі..довіт скоро отримає по заслугах.....
Відповісти
А ще з нього треба утримати заробітну плату Вусенко за час вимушеного прогулу.Щоб іншим не кортіло.
Відповісти
Коунада повернулась!
Відповісти
Попользовав укроп грішу... Тепер полішук рже, а пустозвін пріє і заспокійливе алькоголем запиває.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні