У луцькій мерії хочуть одночасно поновити і звільнити Вусенко з посади секретаря

3
-11
У луцькій мерії хочуть одночасно поновити і звільнити Вусенко з посади секретаря
Луцькі депутати планують одним рішенням поновити Юлію Вусенко на посаді секретаря міської ради і звільнити її з цієї ж посади.

Відповідний проект рішення планують розглянути 2 листопада на позачерговій сесії Луцької міської ради.

Проект рішення на своїй сторінці у Фейсбуці опублікувала депутат Анна Мовяк.

У проекті рішення «Про поновлення на посаді секретаря Луцької міської ради Вусенко Ю. В.» йдеться зокрема про поновлення на посаді Вусенко з 16 березня 2017 року (день її звільнення), дострокове припинення повноважень та звільнення Вусенко з 2 листопада 2017 року.

Цим рішенням депутати хочуть виконати рішення Львівського адміністративного апеляційного суду від 4 липня та 26 вересня цього року.

Нагадаємо, 6 липня на позачерговій сесії нинішня більшість в Луцькій міській раді у складі «укропівців», чотирьох «бютівців», трьох «радикалів» і двох безпартійних – Євгенія Ткачука та Олександра Козлюка прийняла рішення, яким нібито виконала постанову суду, і скасувала рішення «Про припинення повноважень секретаря Луцької міської ради Вусенко Ю.В.». Проте в тому ж рішенні депутати достроково припинили повноваження секретаря Юлії Вусенко і звільнили її з посади.

«Влітку схоже рішення приймала проукропівська більшість. Суд визнав це рішення незаконним. Наступаємо на ті самі граблі», - прокоментувала майбутню сесію депутат Анна Мовяк.

«Минулий раз рішення вносилось Григорієм Пустовітом з голосу, сьогодні з порушенням процедури скликання сесій», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це усе називається ОНОНІЗМ імпотента
Відповісти
Всю мерію разом з Вусенко на Гулаг
Відповісти
Жидівські клани ніяк не можуть поділити владу в місті. Гершко Пустовіт руками і зубами тримається за мерське крісло.Напевно ще не добудувався або будує новий замок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні