Чому люди змінюють роботу

1
-6
Чому люди змінюють роботу
Найбільш розповсюджена причина звільнення з роботи - низька заробітна плата.

"Не всі роботодавці усвідомлюють необхідність утримати співробітників. Наприклад, підвищити їм зарплату", - говорять аналітики rabota.uа, - пише Газета.УА.

На другому місці - відсутність професійного та кар'єрного зростання. На третьому - робота не приносить задоволення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як трудова міграція вплинула на український ринок праці

Кожен третій звільняється через погані стосунки з колегами, умови праці. Також під час опитування причинами звільнення називали: велике навантаження, незручний графік роботи.

55% готові звільнитися через боса, який не вміє тримати себе в руках. Для 54% критичною є нездатність керівника ставити чіткі завдання. Тільки 6% підлеглих готові терпіти будь-якого начальника.

38% працівників готові поміняти роботу, якщо їм запропонують вдвічі більше зарплату. Для 14% достатнім буде підвищити зарплату на третину.

18 жовтня уряд ввів квоти для працівників старших 45 років. У кожному трудовому колективі чотири відсотки працівників повинні бути у віці від 45 років і старше. Рішення почне діяти з 1 січня 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо роботодавець не буде зацікавлений то ніякі квоти не допоможуть.!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні