Українські десантники знімуть блакитні берети

4
-6
Українські десантники знімуть блакитні берети
Українські десантники перестануть носити берети блакитного кольору. Замість них будуть використовуватися головні убори темно-бордового кольору.

Про це Високомобільні десантні війська ЗСУ повідомили на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що зараз 59 країн світу використовують темно-бордовий берет. Зокрема, це 19 країн НАТО. Водночас, лише 7 країн світу використовують для своїх десантних підрозділів блакитний колір.

"З поваги до звитяг українських десантників під час нинішньої російсько-української війни їм пропонується використовувати берет як єдиний повсякденний та парадний головний убір. Від солдата й до генерала армії. Не кашкет, а берет кольору крові, пролитої в боях за державний суверенітет, територіальну цілісність та свободу України", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
позорище для ВДВ......позорище..........
Відповісти
А разве в НАТО есть крутые десантники? История десантуры не от НАТО берётся и равняться на них - это моразм политиков и чиновников
Відповісти
Не бачу в цьому нічого поганого.
Відповісти
Це фігня повна ви хоть знаєте історію вдв і голубих беретів. Маргелов і Його Сини вам не пробачать. Херньой занімаються .Краще дайте воїнам ВДВ-ато компенсації і доплати.
Відмивають бабло уроди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні