Трамп хоче розсекретити всі документи по вбивству Кеннеді

0
5
Трамп хоче розсекретити всі документи по вбивству Кеннеді
Президент США Дональд Трамп збирається розсекретити всі документи, що стосуються вбивства 35-го американського президента Джона Кеннеді.

Про це він написав у своєму Твіттері, - повідомляє Укрінформ.

"Після уважних консультацій з генералом Келлі (головою апарату Білого дому Джоном Келлі – ред.), ЦРУ та іншими агентствами, я оприлюдню ВСІ документи, окрім тих, у яких згадуються імена, адреси досі живих осіб", - наголосив Трамп.

Американський президент додав, що він це зробить задля "повного розкриття, прозорості і з метою покласти край всім конспірологічним теоріям".

Раніше Білий дім за розпорядженням президента Трампа оприлюднив 2891 документ з розслідування про вбивство 35 президента США Джона Кеннеді, які до цього часу перебували в архівах під грифом "Секретно".

Розкриті зараз матеріали містять записи безпосередньо про підготовку та здійснення вбивства. Водночас зазначається, що й на цей раз не всі документи були розсекречені – під грифом залишається ще близько 300 файлів з міркувань національної безпеки.

Після цього організація WikiLeaks пообіцяла заплатити 100 тисяч доларів за неопубліковані документи про вбивство президента США Джона Кеннеді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні