У Луцьку зловили посадовицю, яка «взяла на лапу» 50 тисяч гривень

4
9
У Луцьку зловили посадовицю, яка «взяла на лапу» 50 тисяч гривень
На Волині зловили колишнього керівника підрозділу Головного управління Державної фіскальної служби України, яка підробляла "податкові" документи.

Жінка своїми незаконними діями завдала державі збитків на 1 мільйон гривень, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Слідством задокументовано систематичне отримання нею грошових коштів від фізичних осіб-підприємців на загальну суму понад 50 тис грн за списання по обліках податкової заборгованості шляхом підроблення офіційних документів.

Встановлюється остаточна сума збитків, завдана бюджету держави цими незаконними діями посадовиці, приблизна ж сума становить близько 1 млн. грн.

Перевіряється причетність працівниці фіскальної служби до інших фактів можливих зловживань.

Після проведення першочергових слідчих дій буде вирішено питання про її затримання за вчинення злочину та оголошення їй підозри.

Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відкупиться.
Відповісти
нащо "сотрясать воздух"?чому не напишете ім"я? чи кидаєте кусок для озлоблення людей????
Відповісти
Пам’ятаєте як на хабарі попалася Павлова (начальниця по фізособах). Вгадайте, де вона зараз. Правильно, вона далі працює у податковій. А Ви кажете- ні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні