У Луцьку з'явиться супермаркет «а-ля» ІКЕА

5
-4
У Луцьку з'явиться супермаркет «а-ля» ІКЕА
У Луцьку відкриють український варіант всесвітньо відомого маркету ІКЕА.

У суботу, 14 жовтня, на вулиці Шевченка, 13, поруч із супермаркетом «Наш Край.Гурман», відкриють новий інтер'єр-центр «М2». Урочисте відкритття розпочнеться о 14:00 годині, - пише Район.Луцьк.

Сучасний інтер'єр - центр «М2» – український аналог відомої компанії ІКЕА, що спеціалізуєтья на продажі меблів та товарів для дому.

На торговій площі у понад тисячу квадратних метрів розмістилися салони меблів від провідних українських фабрик Nota, BIS-M, Меблі Мелвін, а також магазини та салони товарів для дому, побутововї техніки – салон декору для дому Stile di Vita, магазин побутововї вмонтованої техніки Дім техніки, F5, магазин з обробки та догляду за натуральним каменем Алмаз інструмент.

Тут можна буде купити величезний асортимент сучасних м'яких та корпусних меблів: стильні дивани, елегантні крісла, розкішні шкіряні куточки, модні корпусні меблі, веселі дитячі кубики, предмети інтер’єру та декору, які допоможуть створити затишну атмосферу у вашій оселі, а також професійний інструмент та хімію для обробки гранту, мармуру та інших виробів з натурального каменю.

З нагоди відкриття діють святкові знижки на товари та послуги: -10% для всіх покупців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нарешті
Відповісти
І до чого тут ІКЕА? Скажіть мені, будь ласка.
Приплели, як "горбатого до торби".
Шановний авторе цієї замітки, ви були самі хоч раз в ІКЕА?
Якби були, то, гадаю, не проводили б таких паралелей.
Відповісти
Якщо це аля ІКЕА, тоді НашКрай це Wallmart))))
Відповісти
Люди, магазин меблів Ясен, який був на цьому місці відкрився з більшою площею (1500кв.м.) в Адреналін -Сіті, вул. Карбишева,1. А там меблі якісні і набагато дешевші :)
Відповісти
Це точно не ІКЕЯ! Хоча бачив на другому поверсі великий магазин зі столами та стулами. Дуже гарно зробили, і вибір просто величезний. Ще є магазин з м'якими частинами.Ну і дорогущий декор)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні