Волинь - п'ята у рейтингу областей, які найбільше ремонтували дороги за кошти митниці

0
-2
Волинь - п'ята у рейтингу областей, які найбільше ремонтували дороги за кошти митниці
Митний експеримент дозволив направити з початку року на ремонт доріг 8,14 мільярдів гривень. У Волинській області за січень-серпень на ремонтні роботи надійшло 500 421 гривня.

Експеримент з фінансового забезпечення реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг триває з вересня 2015 року, - повідомляє "20 хвилин".

Відповідно до нього 50% від суми перевиконання щомісячних планових митних платежів (мито, акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів, податок на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів) направляється у спеціальні фонди відповідних регіональних бюджетів.

Спочатку пілотний проект проводився в Одеській, Волинській, Львівській та Чернівецькій областях. Наразі участь у експерименті беруть усі митниці ДФС. Державна фіскальна служба повідомила про те, як кошти були розподілені між регіонами.

Отже, найбільше експериментальних коштів на дороги витратила Одеська область - 1 588 348 гривень. На другому місці опингилася Київська область - 1 375 946 гривень. Третє та четверті місця посіли Львівська обасть та місто Київ - 680 334 та 602 970 гривень відповідно. Волинська ж область посіла п'яте місце з сумою 500 421 гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні