«Амбіції переважають над здоровим глуздом», - Гунчик про «провал» дистанційного бюджету

2
-2
«Амбіції переважають над здоровим глуздом», - Гунчик про «провал» дистанційного бюджету
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик обурений, що вже третю сесію поспіль депутати «завалюють» голосування за дистанційний бюджет.

Про це він заявив під час оперативної наради 11 вересня, - пише «ВолиньPost».

Гунчик вважає, що прийняття дистанційного бюджету дало б змогу уникнути бюрократичних моментів, сприяло б пришвидшенню роботи. Окрім того, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів отримали б можливість в режимі реального часу відстежувати стан своїх рахунків, проходження платежів, отримання виписок за рахунками тощо.

«Проте, зважаючи на результати підтримки депутатів, можна зробити висновок, що вони незацікавлені, аби «все було впорядковане і не возили бумажки по 5 разів на день», – каже Гунчик.

Губернатор зауважив, що на попередній сесії усі питання «пройшли» за годину, натомість програму так і не підтримали. «Пройде чуть-чуть часу, і ми просто зрозуміємо, що втратили можливість своєчасно це зробити», – каже Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можливість дистанційно красти гроші?))
Відповісти
Коли вже поженуть Гунчика? Так хочеться хазяїна в області!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні