У Луцьку хочуть виселити міський центр зайнятості

4
-1
У Луцьку хочуть виселити міський центр зайнятості
Приміщення Луцького міського центру зайнятості хочуть забрати під дитячий садочок.

«Ми їх не викидаємо на вулицю, ми їм не кажемо «давайте, негайно ідіть», але ми кажем «це приміщення потрібно для міста, це приміщення потрібне для того, щоб ми створили новий дитячий садочок», - цитує 12 канал секретаря луцької міської ради Григорія Пустовіта.

Луцький міський центр зайнятості знаходиться на вулиці Ярощука, 2. У 1997 році закрили. Раніше тут був дитсадок № 23, але у 1997 році його закрили.

Торік у листопаді міська влада обіцяла рівноцінне приміщення, однак замість цього пропонують два приміщення, загальна площа яких менша. Окрім цього, чиновники згадали, що у 2011 році соціальній службі була виділена земельна ділянка розміром 0,37 га на вулиці Набережній.

«Сьогодні багато хто спекулює і перекручує , що «ви звільніть, у вас ж є земля, підіть, будуйтесь, ми ж вам дали». Перше, різні речі – земля для будівництва обласного центру зайнятості , друге – наскільки сьогодні складна ситуація загалом в країні, в економіці держави», - пояснив директор обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Нагадаємо, що журналісти видання «Волинь24» дослідили, хто «заселився» у колишні приміщення дитячих садків.

З 57 луцьких дошкільних навчальних закладів - 20 у різний час було зайнято державними установами.

ДИВИТИСЬ 12 КАНАЛ ОНЛАЙН.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нащо він взагалі потрібен?
Відповісти
Язик твій - нащо потрібен, якщо функціонує окремо від мозку?
Відповісти
Всмислі нащо? а людям де роботу шукати?
Відповісти
Ви розкажіть про ті дитскадки - які використовують комерційні структури, а не державні... от там - дуже цікаво - хто, коли, кому і за скільки продав.
P.S. Дитсадки - були майже нові на той час, не більше 15 років.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні