--> «Кубок Світязя - 2017»: яким був волейбольний турнір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Кубок Світязя - 2017»: яким був волейбольний турнір

0
-1
«Кубок Світязя - 2017»: яким був волейбольний турнір
У Світязі відбувся турнір з пляжного волейболу «Кубок Світязя - 2017».

Упродовж двох днів – у суботу та неділю, 19-20 серпня, на пляжі в селі Світязь (урочище «Куточок рибалки») відбувалися змагання з пляжного волейболу «Кубок Світязя - 2017», - повідомляє "Район.Шацьк".

Організували змагання Шацька райдержадміністрація, Шацький національний природний парк, громадська організація «Квітка Полісся», благодійний фонд Петра Нестерука «Дізар».

Участь у волейбольних баталіях зголосилося взяти 14 команд з трьох областей: Волинської, Рівненської, Київської та Львівської, хоча попередньо заявки подали 16 команд.

Вітали команд-учасниць Василь Голядинець, голова Шацької райдержадміністрації, Віталій Цвид, в.о. директора Шацького національного природного парку, і, звичайно, людина, без спонсорської допомоги якої цей турнір було б важко провести - Петро Нестерук, депутат Луцької міської ради, засновник благодійного фонду «Дізар» та громадської організації «Квітка Полісся».

«Декілька тижнів тому тут, на цьому ж місці, ми спільно провели футбольний турнір, присвячений пам'яті футболіста Адальберта Корпоная. Він був проведений на належному рівні. Думаю, що й цей спортивний захід буде не менш яскравим та насиченим як для команд-учасниць, так і для глядачів», - відзначив Петро Нестерук.

Любителі пляжного волейболу упродовж двох днів мали змогу спостерігати за 26 іграми, бо команди грали за олімпійською системою (до двох поразок).

Перемогу отримали дует із міста Самбір, які побороли суперників у фіналі з міста Вараш Рівненської області.

Третю сходинку посіли волейболісти команди «Барком» (Львів).

Четвертим став дует «Версаль» з Луцька. До речі, ця команда була нагороджена грамотою «За волю до перемоги».

А переможці отримали кубки, медалі та грамоти. Вручали їх Сергій Стаднік, суддя змагань Василь Саць, Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації, та Олександр Статкевич, представник громадської організації «Квітка Полісся».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні