У Луцьку піймали «елітного» автохама

13
5
У Луцьку піймали «елітного» автохама
У Луцьку піймали водія, який припаркував «Ауді» на зеленій зоні у Центральному парку.

"Увага автохам елітний! Ось так сьогодні власник представницької іномарки поставив авто на зеленій зоні в самому парку імені Лесі Українки", - пише департемент муніципальної варти Луцькради у Фейсбуці.

Авто виявилось зареєстроване на Ковальчука О.О.

За словами муніципалів, три години тривали баталії щодо встановлення особи та складення протоколу згідно законодавства.

Згодом, водій викликав "групу підтримки" з впливових правоохоронних структур міста. Даний посадовець погрожував муніципалам, що вони матимуть серйозні проблеми.

"Не врахував "впливовий друг" одного, що вся розмова записується та знімається нагрудними камерами", - зазначають у муніципальній варті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому у нас "віп-персони" такі сцикливі?!Що цей, що Товстенюк...
Накосячив-будь мужиком, сплати штраф!
Ні, без "криші" страшно.
Відповісти
100% для чого робити ці цирки . Склали протокол візьми його техенько опусти голову і пи...уй куди мав їхати! ні треба ж шоу показувати! Пулішуки Європейські!!!
Відповісти
Г...но воно і в ауді г...но!
Відповісти
Я звичайно розумію, що закон є закон, але поясніть мені де тоді можна паркуватись?? В нас в центрі парковок нема, а тим більше біля парку. Вважаю, що спершу треба облаштувати парковочні місця, а тоді штрафувати..
Відповісти
Авто можна поставити на вул глушець, але багатьом лінь тарабанити свою дупу.
Відповісти
На вул.глушець вже пройти не можна.Понаставляють тазиків.Лишай вдома і тарабань свою дупу.Або запрошуй всіх на свою вулицю.
Відповісти
Паркуйся там, ще є для цього місце, а не там де захотілось. До місця призначення можна і ногами дійти.
Відповісти
Біля парку сотні місць паркування, починаючи від СНУ (за та перед) та по вул. Глушець, але хамло хоче на свій поверх машиною...
Відповісти
Можеш і пішком в парк пройтись.
А не тачилою туди сунутись, шоб до кафехі пройтись...
Відповісти
А взяти свою сраку в руки і пройтися з 500 метрів слабо?
Відповісти
А якщо туалету там нема ти що на тротуарі накладеш? Чомусь там інші машини нормально стоять,і дійсно якщо винний треба визнати а не роги показувати
Відповісти
Та там же сто літ усі паркуються. Он ще той джипик за березою на ост. фото... підозрюю, що джипика не чіпали, бо його номер у списках недоторканих)) от вам і полішуки-мінтулі.
Загалом і по землі видно, що то місце парковки... охота пендалів дати лохам, які не тямлять різниці, що таке справжня зухвалість а що таке традиційна стихійна стоянка... напиклад приїхав дядько до річки і запаркувався на узбіччі польової доріжки, а те поле то типу якийсь там парк по паперах, а на ділі - вбогий захаращений неприбраний чагарничок засциканий і закаканий... то він шо, виходить ворог порядку? якщо б дійсно не бажали аби там хтось паркувався, то повісили б толковий знак. а так - шукають дурнів. нема статті що забороняє паркуватись на узбіччі порослому травою... де б воно не було - це узбіччя і логічно шо воно для парковки якшо нема знака.
Відповісти
Еліта це розум, освіта, честь, совість (сумління) скромність, такт і т.д. Наявність у г...ка грошей,дорогої машини не робить його автоматично елітою. Дратує те, що до еліти зараховують тільки за останніми ознаками(наявність великої купи грошей,дорогих авто,палаців тощо). Такі як були г...м так ним і залишилися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні