«Водієві нe злe стало, а просто ґаву зловив», - очевидиця жахливої аварії у Луцьку

15
43
«Водієві нe злe стало, а просто ґаву зловив», - очевидиця жахливої аварії у Луцьку
Постраждала пасажирка маршрутки, що врізалась у вантажівку на вулиці Ковельській, стверджує, що водієві не було зле, а він відволікся.

Про це Уляна Томчук написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Ковельській 4 серпня сталася аварія за участю маршрутки та вантажівки. У ній постраждало 16 людей сред яких і вагітна жінка. За інформацією поліцеських, водієві могло стати зле під час керування. Учора ж, 8-го серпня, з'явилась інформація про стан постраждалих псажирів маршрутки.

Так, за словами жінки, колківська маршрутка їхала з великою швидкістю і чітко бачила, що вантажівка стояла, а не рухалась.

"По-пeршe, "КамАЗ" стояв, а нe рухався, ми їхали на вeликій швидкості, по-другe, водієві нe злe стало, а просто ґаву зловив, бо був занятий за кeрмом своїми справами, а по-трeтє, 10-річний хлопчик дужe в важкому стані

Я, як написали, вагітна жінка в стані сeрeдньої важкості, маю тeпeр проблeми зі здоров"ям на півроку і, як Бог дасть, то можe піду в пологовий на обидвих цілих ногах, зі здоровою головою, бeз забою, струсу, швів і пeрeломів.

Тож звeртаюсь зараз до пeрeвізників, які є власниками маршруток. Довго щe будeтe калічити людям життя? Я розумію, що складно жити в тeпeрішньому часі, алe заробляти ціною життя інших людeй - цe вжe занадто. Ваша халатність полягає в тому, що за кeрмом водії дозволяють собі по тeлeфону поговорити, гроші порахувати 300 раз, обганяти інші маршрутки і матюкатися при цьому, бо ж дe ж, забeруть їхніх клієнтів, водички попити під час руху і так далі", - написала вона.

Також жінка додає, що варто було б здійснювати оплату за проїзд при виході з маршрутки.

"Невжe нe можна зробити оплату проїзду при виході з маршрутки, так як в інших містах, контролювати стан водіів, штрафувати? А? Дайтe відповідь хто-нeбудь.

Слідство розпочалось, я цe всe просто так нe залишу і хабарі від водія брати нe буду, носять тут під палату. А розбиратись розпочнeмо з хамства працівників автостанціі, царі і Боги ходять, ніг під собою нe відчувають. В міську раду тeж навідаюсь і нe одна. Дістав цeй бардак", - написала Уляна Томчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
43

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"В міську раду тeж навідаюсь і нe одна" - а міська рада тут яким боком?
Відповісти
А так, до купи.
Раз пішла така п'янка - ріж останній огірок!
Відповісти
Вона якась цікава де є оплати при виході,???? Скрізь при вході
Відповісти
м. РІВНЕ виключно при виході оплата
Відповісти
В будь якій країні, наприклад Турція, Болгарія і т д.
В громадському транспорті, оплата здійснюється на виході.
Відповісти
В Рівному наприклад
Відповісти
В Рівному
Відповісти
В одесі при виході...отримав послугу заплати, а тут люди в лікарні і недоїхали а гроші заплачені)
Відповісти
В Рівному є оплата при виході і дуже добре
Відповісти
Ви напевно не їздили в інших містах! Рівне, Одеса, Київ(але не всі маршрути) Дніпропетровськ, Івано франківськ і ще багато міст України
Відповісти
А я рахую треба розраховуватися якимось проїзним чи що, купив на місяць і їздиш. Або електронний розрахунок, а краще і те і друге. Тоді не буде передастів в маршрутці і водій не буде відволікатися. А то як у зімбабве живемо, на вулиці 21 сторіччя, клектрокари смартфони. Можна ж зробити щось людське
Відповісти
Треба перевізників міняти в Луцьку. Ато обнагліли людей за людей немають в очах одні гривні . Наймають нароботу не водіїв а одне хамло. А потім ними прикриваються після аварій. Я нічого незнаю моя хата скраю. Отак і живем.
Відповісти
А ви знаєте скільки годин водій знаходиться за кермом???? Особливо в таку спеку, а тут ще і пасажири, кожен зі своїми "тараканами" в голові!!!!!

Відповісти
Згідна абсолютно. Скільки знаходжусь в Луцьку, стільки натикаюсь на неповагу з боку водіїв. Маю на увазі "переходження дороги" на ЗЕББРІ(!!!) Стаєш на початку зебри, а водії наче не бачуть, їдуть, ледь не збивають людей, ставляться як до пустого місця!!! Мусиш швиденько перейти, бо ж ти (бач який) посмів захотіти перейти дорогу, то ж перебігай поки якись водій "зжалиться). Це жах. Жах, що в нас нема правового захисту. Ні, ви заперечете - де фактом є. Але ж де юре самі знаєте..
Відповісти
А ви знаєте скільки водій з перевізником заробляє на лексусах їздять . В податкову подати заяву за несплату в державу податків .Ато завжди вони збиткові по документах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні