--> На Волині проведуть антитерористичні навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині проведуть антитерористичні навчання

0
1
На Волині проведуть антитерористичні навчання
На Волині протягом трьох днів відбуватимуться антитерористичні навчання, максимально наближені до реальних.

Антитерористичні навчання пройдуть 26-28 липня на території міста Луцька та області. Тренування, що відбудуться в умовах максимально наближених до реальних, організовує Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Волинській області за участі Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, прикордонників та ЗСУ, - повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

Управління СБУ у Волинській області закликає жителів міста з розумінням поставитись до можливих незручностей та зберігати спокій.

У разі виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб, мешканці можуть негайно повідомляти у правоохоронні органи області за номерами телефонів: (0332) 24-22-10; 097-791-19-11 (черговий УСБУ) або 102.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні