Лучанка просить поставити табуретки у туалетах ЦУМу

5
1
Лучанка просить поставити табуретки у туалетах ЦУМу
Лучанка просить поставити табуретки у туалетах центрального універмагу, аби діти могли без проблем помити руки.

Про це Юлія Дерев’янчук написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Мала сьогодні неприємний інцидент у Центральному універмазі міста Луцька. Всього-на-всього хотіла помити дитині руки в туалеті.

Умивальники знаходяться надто високо для 4-річної дитини, тому її потрібно тримати в руках і при цьому якось примудрятись мити їй руки. Вирішила посадити збоку, але так як все було заляпано водою, то пішла в кабінку по туалетний папір. В туалеті якраз були прибиральниці і в нас розгорнувся «цікавий» діалог:

- Не беріть туалетний папір з кабінки!

- Але мені потрібно витерти умивальник, щоб посадити дитину збоку і помити їй руки.

- Інші ж якось миють і не садять.

- А я не вмію, навчіть.

І тут прибиральниця зі словами «Шо то за мати така!» схопила дитину і почала показувати як треба мити руки у непристосованому для цього місці. Сказати, що я і дітьо трохи припухли, це не сказати нічого», - розповіла жінка.

Лучанка звернулась до адміністрації універмагу з проханням поставити маленькі табуретки в туалетах, аби можна було спокійно помити дітям руки.

«І ставте їх не лише в жіночих туалетах, але й в чоловічих, тати теж проводять час з дітьми», - додала вона.
Теги: цум, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прибиральниця правильно сказала. Шо то за мати що не вміє помити руки дитині в умивальнику.
Люди, не наглійте!
Відповісти
в цумі взагалі туалет цікавий жіночий на одному поверсі, чоловічий на іншому - ні в якому іншому торговому центрі такого не зустрічав, завжди туалети поруч, я якось по приборах не звернув увагу як там повернута та "юпочка" на табличці пішов в напрямку жіночого, за мною побіг той сісюріті, пояснювати мені архітектурні дива їхнього магазину, кумедна була ситуація
Відповісти
У всіх туалетах стоять табуретки і лише в цумі немає :-)) Може ще умивальники нижче поставити? Один на 1-3 роки, другий на 4-6 років і так далі
Відповісти
Ви мабуть не ходите з малими дітьми в туалет,або не маєте руки,тому така реакція.Це дійсно дуже не зручно.Те саме,і в інших торгових центрах.Цілком підтримую маму.Могли б поставити маленький умивальник для діток,хоча б один.Прибиральниця неадекватна,не має права хапати чужу дитину .
Відповісти
Що ви за мати, що лінуєтесь взяти дититу на руки, щоб помити їй руки. Напевно на дискотексх не лінуєтесь скакати цілу ніч. Справжня мати не те що буде жалітись, вона навіть уваги на це не зверне.Не лінуйтесь, не наглійте і дякуйте тому що є.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні