Добираються хто як може, - лучанка пожалілась на маршрут

0
-3
Добираються хто як може, - лучанка пожалілась на маршрут
Лучани скаржаться на маршрутки №14.

Зокрема зазначають, що автобус не дотримується графіку руху, або ж взагалі не їздить, - йдеться на платформі "Відкрите місто".

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку відновили маршрут №14. Наразі ж мешканці скаржаться на недобросовісного перевізника.

"На мої звернення щодо недотримання графіку руху та відсутність автобуса на маршруті №14, Луцька міська рада в особі управління транспорту та зв'язку тричі відписувалася про те, що перевізника, АПТ-Луцьк, попереджено про розірвання договору у випадку невиконання ним договірних умов", - йдеться в повідомленні.

"Перевізник ігнорує попередження міськради, порушує затверджений графік руху маршрутного таксі та години виїзду з кінцевих зупинок, з початку роботи на маршруті взагалі не виїзджає в рейс об 18:10 год. з кінцевої зупинки вулиці Стефаника.

На питання: "По якому графіку їздить автобус?" водій відповідає: "Як мені скажуть?". Через недобросовісного перевізника потерпають люди, які працюють до 18:00 години на підприємствах, в установах, організаціях,розміщених в районах вулиць Ковельська, Стефаника, Чернишевського.

Автобусом №14 раніше поверталися з роботи не лише мешканці Львівської, ЛПЗ, а і мешканці навколишніх сіл, які працевлаштовані в місті Луцьк. Моніторинг пасажиропотоку на рейсі №14, який управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради проводило на ранкових рейсах одного дня, не відображає дійсної картини тому, що майже два тижні перед цим автобусом на маршруті №14 не було взагалі, люди не сподіваються на нього, а добираються до місця призначення хто як може.

В міськраді є достатньо доказів невиконання АТП-Луцьк договірних зобов'язань, з огляду на це, вимагаю негайно розірвати договір з перевізником (причому, позбавити права перевезення на усіх маршрутах, а не лише на маршруті №14, як він цього і добивається) та оголосити конкурс на залучення іншого перевізника", - пише жінка.

Наразі таку проблему прийняли до розгляду в Луцькому управлінні транспорту та зв'язку.
Теги: маршрутка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні