У Нововолинську підприємець хоче підпалити себе

0
0
У Нововолинську підприємець хоче підпалити себе
У Нововолинську чоловік хоче підпалити себе біля міськради.

19-го липня під Нововолинську міську раду із мітингом вийшов підприємець Фарід Хейдармі. Про те, що у орендованому ним кіоску торгувати не можна, він дізнався тільки після того, як вклав власні кошти в ремонт приміщення, - пише Буг.

Чоловік хоче розвивати бізнес, щоб мати можливість утримувати сім’ю.

"Місяць тому я взяв кіоск, який знаходиться напроти “Аміго”, раніше там хлібом торгували. Договір з власником не укладав, бо він сказав спочатку зробити ремонт. Повірив йому. У нас були усні домовленості. Почав ремонтні роботи, провів воду, все офіційно. Зараз мене виселяють звідси і я не знаю, з яких причин. Витратив біля 50-ти тисяч гривень. Хто мені поверне ці кошти?", - бідкаєься чоловік.

Чоловік зазначає, що кіоск стоїть більше 16-ти років і нікому не заважав, аж раптом почалися якісь незрозумілі проблеми.

"До мене прийшли з мерії і сказали, що тут нічого не буде, я не зможу торгувати. І це тоді, коли я зробив ремонт! Каналізацію провів, документи в мене є. У водоканалі мені кажуть: Йди, подавай на нас в суд”. Я взагалі в шоці. Взяв у них технічний паспорт дві-три неділі тому, мали підключити воду. Зараз кажуть, ніби я незаконно це все зробив, ніби комусь дав грошей. Насправді нічого такого не було, я офіційно заплатив 270 гривень за технічний паспорт", - каже Фарід.

До мера міста Сапожнікова чоловік заходив. Мер відповів, що це питання не до нього.

"Я не знаю, до кого іти. Мене футболять то туди, то сюди. Власник зараз говорить: “Даю тобі 500 доларів і давай виселяйся. На мене тиснуть, я не хочу мати ні з ким проблем”, - розповідає чоловік.

Власник кіоску Олександр Каптур натомість пояснює, що підприємець провів воду без його відома, а також що про частину ремонтних робіт його взагалі не повідомили.

“Я йому запропонував повернути кошти за ремонт, так до мене зателефонувала його дружина і вимагає мало не переписати кіоск на них. Він говорить, що вклав туди біля двох тисяч доларів. Ви уявіть, що у кіоску можна зробити за такі кошти!”, – говорить власник.

Фарід Хейдармі налаштований радикально.

"Якщо мені ніхто не пояснить, що відбувається, увечері підпалю себе", – каже він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні